Over Mr. Secuur


Mr. Secuur

Onder deze naam bied ik (Robbert-Jan Uijterwaal) voertuigreiniging en detailing op locatie aan.

Ik heb altijd al van snelle mooie auto’s gehouden. Ik houd er van om in te rijden, naar te kijken en ik wil er altijd in de buurt van zijn. Ik hou gewoon van alles wat met de autocultuur te maken heeft. Maar het meest houd ik ervan om ze te detailen.(kijk onderaan deze pagina wat detailing inhoudt)

Al op jonge leeftijd, vroeg ik mijn moeder om een emmer en wat zeep om mijn skelter te gaan wassen. Ik ben er nooit meer mee gestopt. Na een aantal andere verscheidene banen te hebben gehad, ben ik er achter gekomen dat auto detailing mijn grootste passie is. Daarom heb ik mijn eigen bedrijf op gericht, zodat ik altijd kan doen wat ik het liefste doe.

De klant is bij mij koning, het is tenslotte uw dierbare auto die u aan mij toevertrouwd. Daarom kunt u bij mij dan ook verwachten:

Klantgericht

De wensen en behoeften van de klant staan bij Mr. Secuur op nummer één!

Op locatie

Mr. Secuur komt naar uw locatie toe. Het kan zijn thuis, op het werk of bijvoorbeeld op de sportclub. Mr. Secuur heeft alles bij zich om de klus te klaren.

Milieubewust

Door middel van stoomreiniging reinigt Mr. Secuur uw auto op een milieu bewuste manier.

100% Professionaliteit

Gecertificeerde polijster. Een Secuur resultaat.

Auto wastechniek

Mr. Secuur reinigt auto’s door middel van stoom, het is een milieuvriendelijke en effectieve manier. Zowel het interieur als het exterieur worden door stoom gereinigd. De bekleding wordt gemakkelijk gereinigd door de hoge temperatuur van stoom, hierdoor zijn er geen chemische producten nodig.
Voertuigen mogen overal met stoom worden gereinigd, geen last van gemeentelijke voertuig wasbeperkingen.
Bacteriën die medeverantwoordelijk zijn voor nare geurtjes in uw voertuig worden grotendeels gedood, voor 99,9%.

Wat is detailing?

Detailing is NIET hetzelfde als poetsen, het is meer dan even de auto uitzuigen en met wat water en een spons de auto wassen. De naam detailing zegt het al; we zijn bezig met de details en hebben passie voor auto’s. Mr. Secuur zorgt dat uw auto niet slechts schoon wordt (zoals u zelf waarschijnlijk doet), maar ook dat deze weer als nieuw is. Niets wordt vergeten. Elk hoekje, gaatje en kiertje wordt gedaan (afhankelijk van het gekozen pakket). Het resultaat is een perfecte en lang glanzende auto (mits hij goed onderhouden wordt). Mr. Secuur heeft passie voor het vak en wil het beste uit uw auto halen; voor u en puur voor de kick!

Gaat u binnenkort uw auto verkopen?

Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat u de inruilwaarde van uw voertuig behoorlijk kunt verhogen.
Voordat u gaat onderhandelen over prijzen is het verstandig om uw voertuig eerst eens door ons onder handen te laten nemen.
Waarom? Uit een recent onderzoek van de ANWB is gebleken dat de prijs voor uw auto met € 500 of meer kan stijgen. Terwijl een beurt bij ons nog niet eens de helft daar van kost.
Dat is dus eenvoudig verdiend!

Ook voor bedrijven met een bedrijfswagen is Mr. Secuur er.

Wilt u een professionelere uitstraling van uw bedrijfswagen? Laat uw wagen dan detailen door Mr. Secuur! Uw bedrijfswagen is het visitekaartje van uw bedrijf en moet er dus natuurlijk ook representatief uitzien en een goede uitstraling naar de klant toe hebben. Daarnaast zorgt bijhouden van uw bedrijfswagen ervoor dat hij zijn waarde behoudt. Uw personeel heeft misschien geen tijd voor het bijhouden van de bedrijfswagen. Maar als deze schoon/fris is, zal het personeel ook eerder geneigd zijn om deze voorzichtiger te behandelen en schoon te houden. Dit zorgt er dus weer voor dat de bedrijfswagen meer van zijn waarde behoudt. Laat daarom uw bedrijfswagen detailen door Mr. Secuur. Neem hiervoor een kijkje op de bedrijfsauto's pagina voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie over de service voor bedrijfswagens

Direct contact


Voor een snelle afspraak

06-55089584